Karatbars plan zarade

Karatbars Elite group plan

      Nastavljamo sa pričom o Karatbars-u. I dalje ništa novo , dobijam mailove od čovjeka preko kojega sam ušao u Karatbars kako ima novi član sa Srebrenim paketom te će svi zaraditi nešto unita i tako dalje i tako dalje. Uglavnom pokušaj da vas motiviše da kupite paket i počnete sa zaradom. E pa sa ovim tempom i načinom čak i da imam zlatni paket ne bi bila neka strašna zarada. Zaraditi je moguće , to nikada nismo ni pokušali poreći, poenta je samo da li je ta zarada toliko lahka kako je oni predstavljaju. Sigurno možemo reći da nije i ukoliko se ne trudite i ne smarate ljude da kupuju kartice i to u velikom broju, nećete se ni obogatiti preko noći.
      
        S obzirom da je štednja u zlatu ono zbog čega i Karatbars posluje, jer ustvari vam prodaju zlato po većim cijenama nego što je stvarna tržišna. Jedan od načina na koji predstavljaju zaradu je i ovaj sistem i priča koju vam pružaju uvezujući tu i štednju.


       Pokrenite svoj ​​vlastiti vlastiti štedni račun u ovim recesijskim vremenima. Osim štedne komponente, tu je poslovni dio u kojem možete zaraditi dovođenjem novih članova.

Riječ je o Karatbars International:

- Legalna i dokazana njemačka tvrtka
- Proizvod je Zlato …. Doslovno. Sa odličnim planom zarade koji plaća na 7 različitih načina
- 12. sedmica dug akcijski plan … uključuje samo 3 koraka za slijediti
- Potpuno besplatan marketing sustav (vlastita affiliate stranica sa ugrađenim autoresponderom, tekstovi, emailovi, banneri itd.)
- Info stranica za sve članove (bez affiliate linkova) …
- Besplatna trening stranica za članove tima ….
- Oglasni prostor …
- Moja puna podrška, Skype soba i podrška Karatbars kompanije.
- Bonus: Moja tehnika besplatnog pronalaženja potencijalnih partnera putem YOUTUBE(a) i SKYPE(a).

Karatbars plan zarade

Napomena: Karatbars je potpuno legalna kompanija.

Ovo je prilika za one koji su spremni:

1. Potrošiti barem 99 eura za početan brončani paket (jednokratno)
2. Kupiti 1-4 grama zlata mjesečno (1 g je minimum – cca. 50€)
3. Dovesti nova dva člana koji će se obavezati isto.

Svi koji nisu spremni na prethodne uvjete molim da se ni ne prijavljuju.

Sve informacije bit će dostupne onima koji se prijave putem bannera. Dodatne informacije dajem samo svojim suranicima koji se prijave putem mojeg affiliate linka.

Karatbars plan od 12 sedmica
   
         Zvuči dobro zar ne, e pa to je samo još jedan način kako lijepo upakovati priču da zvuči jednostavno i pouzdano jer to je jedini način , kada ste već vi zagrizli i kupili  jedino što možete je nagovarati čjude da i oni kupuju kako bi vi vratili svoje uložene pare. Jako je teško nalaziti ljude koji su spremni štediti u zlatu, po tolikoj cijeni i uz to da kupuju svaki mjesec, jer ustvari jedino tako vi i možete zaraditi neke veće pare. Pošto je to danas malo teže postići vjerovatno veliki broj neće ni pokušati. Ponavljamo zaraditi je moguće ali ukoliko imate mogućnosti da zavalite druge ljude da i oni uzmu pakete i kupuju zlato i to redovno. Sve druge opcije brze zarade s Karatbars-om nisu moguće bez mnogo uloženog truda.

Karatbars