Karatbars BiH kartica

Karatbars paketi
       Nastavak o Karatbars slijedi , nešto novih informacija sada i mi imamo svoju posebnu Karatbars karticu. Plasman reprezentacije Bosne i Hercegovine na Svjetsko prvenstvo u Brazilu nam je donio i našu BiH karticu koju je napravio Nijemac Harald Seiz i njegov Karatbars . Sada među kolekcijama kartica s gramom zlata možemo naći i onu s motivima i simbolom Bosne i Hercegovine.
       
       Karticu je uradio svjetski poznati dizajner Mihael Ziger (Michael Sieger), koji radi za velike modne kuće poput "Boosa" i "Heidi Klum". Ziger je rekao kako je mjesecima istraživao historiju i kulturu BiH prije nego je krenuo s dizajnom Karatbars  kartice kao vrijednog suvenira, koji se, nakon potpisanog ugovora u Sarajevu, može naručiti čak i preko Nogometnog saveza BiH.  Prvu karticu na poklon dobio je Vedad Ibišević.

Karatbars - Vedad Ibišević s karticom
      
        Sve u svemu novi dobar marketinški potez gospodina Haralda i Karatbars -a  , širenja na nova tržišta i ne sumnjam da se kartica neće dobro prodavati i da će te privući još mnogobrojne korisnike koji će kupiti neki od Karatbars paketa. Vjerovatno je primjetio da mu dobro ide na ovim prostorima pa sada nastavlja i sa Bosnom a i naša ogromna dijaspora će vrlo vjerovatno prihvatiti se ovoga. Uglavnom dobar marketiški potez ako ništa kupovaće se dosta kao suvenir.