Karatbars Mailovi

        S obzirom da redovno dobijam mailove od osobe preko koje sam ušao u  Karatbars odlučio sam da ih ovdje podijelim sa vama kako bi i vi vidjeli i mogli uporediti sa svojim mailovima koje možda vi dobijate. Uglavnom u tim mailovima budu neka uputstva ili informacije o nekim tehnikama kao i to da li je neko ispod nas ili iznad nas kupio neki paket , što bi nama naravno donosilo zaradu ukoliko smo i mi bili jedan od tih koji su kupili paket. S obzirom da ovde još nisam imao kontakta sa nekim ljudima koji se isto zanimaju za  Karatbars samim tim ne znam kakva je situacija kod vas pa da mogu uporediti.

       Uglavnom svi ti mailovi su nastavak marketing kampanje koja vas treba ubijediti da uložite u Karatbars i kupite neki paket. Opet ponavljam na  Karatbars se može zaraditi samo ukoliko će vaši ljudi redovno kupovati i štediti u zlatu , ostale mogućnosti su veoma male. Ja sam se priključio čisto iz radoznalosti da vidim šta se dešava ali nisam kupio paket. Ukoliko ste jedan od onih koji su kupili paket javite se pa da prodiskutujemo , ukoliko niste javite se opet pa recite zašto niste, a ukoliko planirate tekpostati  podijelite i to sa nama kao i vaše razloge zbog kojih će te to pokušati. U nastavku slijede mailovi pa ukoliko imate pitanja javite se.

      
Welcome to Karatbars!
Time saving information:



How to get setup.             ( Copy and paste the links into a browser if they don't work ) 

http://guide.karatbars-review.com
-Last video is LONG ... but it's the BEST!

TIP: If you promote anything online, don't use hotmail as your email address. They block a lot of internet providers ... including mine!
------------------------------------------
- Next Karatbars online meeting. The Life Blood Of Our Business (They do them for us .. BRING  a friend!)
Next one is at 12 noon eastern time   ( daily ) .  And 9pm evryday ..Hope you can make it to the next one!   
Link:  http://karatbarswebinar.com    ( Copy and paste the links into a browser if they don't work ) 
Copy of past webinars here: http://karatbarstv.com/
...Weekdays we also have the breakfast club for laid back training .. and boomer does training noon Saturdays  .. after his presentation. 




Skype:
My Skype:  benatbesavy
( Seems all top earners use skype....and our Senior partners .. I'll hook you up with them. ). No camera needed.
Chat soon? 
Ben Alexander
5707469204