Kako funkcioniše ?

https://www.karatbars.com/landing/?s=adigold
Karatbars kartica
     Harald Seiz je imao vizije za širenje poslovanja zlatom. Cjelukupni ovaj proces na kojem će te vi možda zaraditi pare je ustvari marketing za njegovu firmu. Zašto vam ovo govorim, pa zato da bi razlikovali od klasičnih MLM prevara. Prva prednost je zlato , koje je uvijek na cijeni a pretpostavlja se jos veći rast cijene. Pitate se kako se isplati taj marketing , pa jednostavno, tako što kupovinom paketa , kupovinom zlata i dovođenjem novih klijenata raste posao firme. Samim tim neki od tih ljudi , pogotovo bogatiji naravno , će kupovati zlato i skladištiti ga u njihovim sigurnim skladištima kao osiguranja od krize. Međutim većinu sa ovoga prostora zanima samo provizija i affiliate program tako da će veliki broj kupiti kartice samo radi većeg procenta.

https://www.karatbars.com/landing/?s=adigold
Karatbars
     
       Još jedan razlog su osobe koje imaju veliko bogatstvo i zele ga zastiti od banaka, drzave kao i od samog gubitka usljed variranja valuta. Ovaj sistem prodaje i otkupa se zove unilevel sistem i tim sustavom je poceo rad ove firme. Nakon uspjeha Seinz je uveo dvogrupni sitem mrežnog marketinga. Razlog nastanka je promoviranje firme kao i poboljsavanje prodaje zlata kao i otvaranje mogucnosti zarade potencijalnim kupcima i članovima Karatbars-a. Da biste pristupili dvogrupnom sustavu i poceli zarađivati potrebno je da se registrirate na Karatbars-u i kupite jedan od sljedećih paketa: 

     - Bronzani - koji kosta 99 eura u kojem dobijete: poziciju, 5% provizije, 5 jedinica, karticu popusta od 100e , te karticu popusta na kupovinu zlata od 3 %
     - Srebreni - koji kosta 239 eura u kojem dobijete: 10% provizije, 20 jedinica, 1 gram zlata cija cijena varira od 48 e do 52 e po gramu, karticu za popust od 100 eura i kartice sa popustom od 3 %
     - Zlatni - koji kosta 559 eura u kojem dobijete: 15% provizije, 50 jedinica, 2 grama zlata cija cijena varira od 48 e do 52 e po gramu, karticu za popust od 100 eura i kartice sa popustom od 3 %, 
     - VIP -  koji kosta 1595 eura u kojem dobijete: 20% provizije, 100 jedinica, 3 grama zlata cija cijena varira od 48 e do 52 e po gramu, karticu za popust od 100 eura i kartice sa popustom od 3 %, te udio koji kosta 7500 eura. 
          
https://www.karatbars.com/landing/?s=adigold
Karatbars kartice
     
https://www.karatbars.com/landing/?s=adigold
Karatbars kartice
      Ukoliko u Karatbars uđete na nečije ime ta osoba vas pozicionira u mrezu gdje pocinjete sa svojom zaradom. Mreža ima lijevu i desnu stranu. Svaka osoba koju dovede osoba preko koje se vi prijavite nakon vaše prijave donosi vam određeni broj jedinica, ovisno o paketu koji određena osoba uzme. Svaka osoba koju vi dovedete donosi vam direktnu proviziju, to je 5% ukoliko posjedujete BRONZU, 10% ukoliko je to SILVER, 15% GOLD te 20% VIP te udjel. Ovdje je najbolje to što se bodovi skupljaju sa vrha, tj. Od svake osobe koja udje u sistem preko noge na koju vi uđete, nakon vašeg ulaska. Zarada, tj. Novac se dobiva uvođenjem direktnih osoba te stvaranjem ciklusa. Jedan ciklus je 25 bodova na jednoj, te 50 bodova na drugoj strani. Jedan ciklusa u bronzu iznosi 10eura, u silver 20 eura u gold 40 eura, te u VIP 80 eura. Prijavom dobivate MASTER CARD KARATBARS karticu na koju vam liježe svaki petak novac koji zaradite. Kartica stiže direktno iz Londona. Postoje i K-exchange radnje u kojima se moze kupovati karticama u kojima dobijemo zlato koje kupimo. Ima tu jos dosta pogodnosti .

https://www.karatbars.com/landing/?s=adigold
Karatbars kartice
      
      Sve to zvuči simpatično u teoriji ali još ostaje da se vidi koliko se može zaraditi. Uglavnom zarada je moguća i ukoliko znate neke ljude kojima možete prodati te kartice možda i možete vratiti vaše pare i onda uživati u zaradi pa kolika god da ona bila. Naravno kao i u svakom poslu što više uložite više i dobijete. Kako god Karatbars bi moga biti dobra opcija pogotovo za one koji i misle kupovati i štediti u zlatu. Znači ukoliko ste dobri u prodaji , znate neke ljude kojima možete prodati neku od kartice onda se upustite u posao i probajte. Vjerujem da će oni najuporniji i zaraditi nakon što povrate svoj novac. Ukolikp se želite registrovati kliknite na neki od linkova ili sliku koja će vas odvesti na Karatbars. Ukoliko i ne želite kupiti neki paket preporučujem da se registrujete besplatno i da testirate i sami sistem i vidite kako funkcioniše.

https://www.karatbars.com/landing/?s=adigold
Karatbars postanite član